viernes, 6 de octubre de 2017

Referèndum

Resultado de imagen de independencia de cataluña
Fotografia sobre la manifestació a favor de la independència.



En aquesta secció us mostraré com en les notícies, en la televisió...  mostren les diferents opinions sobre tot el que ha passat aquests dies.







Imatges falses del 0-1- ABC
El balanç total del 0-1- LA VANGUARDIA


Es pot observar com en el primer enllaç que es tracta d'una notícia del "ABC" mostra el vídeo i imatges falses sobre les cargues policials i diu que hi ha un total de 844 ferits mentres que en en el segon enllaç que es tracta d'una notícia de "La Vanguardia" resalta més les cargues policials i diu que hi ha un total de 893 ferits.


Vaga sobre la independència- LA VANGUARDIA
Vaga sobre la independència- EL PAIS

Es pot observar com en la primera notícia de "La Vanguardia" apareix una imatge de dues dones amb la bandera estelada a Girona. En canvi, en la segona notícia d' "El País" apareix una fot de la vaga sobre la independència on apareixen tant la bandera espanyola com la estelada.

Saenz de Santamaría, sobre la declaració de Puigdemont- RTVE.ES

En aquest vídeo es pot remarcar una frase que diu Soraya Saenz de Santamría sobre la declaració que va fer Puigdemont: " El diàlegs entre demòcrates es fa din de la llei".

Periòdics internacionals

També podem veure com en altres periòdics internacionals han publicat notícies relacionades amb el que ha passat tots aquest dies com per exemple:
- El periòdic britànic "The independient" amb el títol "Catalonia's identity crisis".
- El periòdic estatunidencs  "Financial Times": també aquets diari guarda la imatge principal de la portada para la macrooperació policial contra el 1-O. 'Las detencions fan protestar la calle en Barcelona', resa como tema destacat en la primera pàgina.

Amb això, vull deixar clar que depèn d'on busquem la informació podem trobar diferents notícies amb diferents opinions. 



No hay comentarios:

Publicar un comentario